neděle 30. března 2014

Birthday List

LoTé


Je mi šestnáct, proběhne mi hlavou jakmile otevřu oči a šťastně se protáhnu. Jiní dospívající v mém věku by pravděpodobně skákali radostí, že už můžou řídit auto, já se těším na jinou věc. Rodiče mi slíbili, že až mi bude šestnáct, dovolí mi jet s mým přítelem a jeho kapelou na tour, které začiná už za dva týdny. Nemůžu se dočkat!!
Wesley?“ otočím se na svou lásku, která by měla ležet hned vedle mě, ale druhá půlka postele je prázdná. Jediné, co na ní najdu, je drobný lísteček.
Všechno nejlepší Blanche! Otoč na druhou stranu. Stojí tam a já tento pokyn poslechnu a nemůžu uvěřit svým očím. Wesley mi připravil seznam 16 věcí kvůli kterým, cituji: jsem
naprosto dokonalá. Nad jeho romantickým gestem se usměju od ucha k uchu a přečtu si první důvod, který mě podle něj činí dokonalou.
1. Máš ten nejkrásnější úsměv na světě.
Usměji se ještě víc a rozhlédnu se, abych si mohla přečíst papírek s druhým důvodem. Najdu ho až na zemi u postele a díky tomu si také všimnu cestičky z okvětních plátků růží. Nikdy jsem nevěděla, že je Wesley takový romantik, ale o to větší radost mi udělal. Je úžasný, pomyslím si a sehnu se pro další papírek.
2. Když se ráno probudíš, máš pokaždé jiný účes a já každé ráno poslouchám, jak v koupelně nadáváš.
Zavrtím hlavou a zasměju se. Má pravdu, ale neřekla bych, že zrovna tohle mě dělá dokonalou. Kromě toho, že dokonalá rozhodně nejsem. Nad tímto faktem ale mávnu rukou a přečtu si třetí papírek.
3. Když spíš, cucáš si palec a vypadáš jako to nejroztomilejší stvoření na světě.
Konečně se dozvím něco, o čem jsem zatím neměla ani páru a pomyslím si, že Wesley si to určitě vymyslel. On ale zřejmě počítal i s tím, že mu nebudu věřit a tak přiložil fotku, která podle data pochází z dnešní noci. Skutečně si cucám palec, ale vypadám spíš jako mrtvá opice, než nejroztomilejší stvoření na světě. I když, mrtvá opice má taky něco do sebe, že ano.
Zvednu se pro dalších pár papírků a pak si je naráz přečtu. Všechny mě upřímně rozesmějí, protože právě ony mi ukážou, jak moc dobře mě Wesley zná.
5. Když se pokoušíš bruslit, většinu času strávíš na zádech a při padání vypadáš jako opilý krab.
6. Když tancuješ vypadáš jako Elvis Presley při epileptickém záchvatu.
7. Když spolu skypujeme a já řeknu, že u mě v bytě něco voní, ty zavětříš a řekneš, že nic necítíš. :D
Hej! To se stalo jednou!“ zakřičím a z kuchyně se ozve Wesleyho smích. Rychle se vydám tím směrem a cestou ze země posbírám zbylé papírky, které mě jen přesvědčí o tom, že Wesley je ten nejúžasnější kluk na celým světě.
Co je šestnáctý důvod, proč jsem tak dokonalá?“ zeptám se s úsměvem Weselyho, když dojdu do kuchyně a v ruce svírám patnáct papírků. Šestnáctý nikde nevidím.
Hádej,“ řekne obrovská kytice růží, za kterou tuším Wesleyho. Bože, kolik těch kytek koupil?
Prostě jsi.“ Nenechá mě dlouho tápat a podá mi tu obrovskou kytici růží, pod jejichž tíhou se mi málem podlomí kolena. Wesley mě ale chytne a přitiskne mě k sobě.
A já tě strašně moc miluju.“ Políbí mě a já se cítím jako ten nejšťastnější člověk na světě.

Ok lidi, takže je to trochu (hodně) přeslazený ale sladký konce (i začátky a prostředky) si snad čas od času můžu dovolit i já, i když důvod této ffky je trochu jiný... EmBee má narozeniny!! A já jsem nesehnala plyšovýho trpaslíka, kterýho jsem jí chtěla koupit, tak jsem se rozhodla jí dát trošku netradiční dárek v podobě věnováné ffky... Když to řeknu nahlas už to nezní tak super jako když mě to napadlo, ale co už :D Takže za prvé byste měly všichni povinně popřát EmBee k jejím narozkám jelikož je úžasnááá a já ji mám strašně ráda (ano, dávám to najevo tak, že ji v podstatě 24 hodin denně šikanuju NESUĎTE MĚ). A za druhé už jsem zapomněla, co jsem chtěla říct, takže doufám, že se vám tato přeslazené ffka líbila (ano, mnohem víc mě zaléží na tom, jestli se líbí EmBee, ale to neznamená, že nemůžete dát like ;D). A... mějte se krásně!
Peace and Love,

LoTé

3 komentáře:

  1. :O děkujůůů :3 ani nevíš jakou si mi udělala radost :')
    Elvis Presley při epileptickým záchvatu jo?! -.-:D a to s tím skypem se stalo jen jednou a už se to nikdy nestane! :'D

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná ffka LoTé, miluju slaďáky :DD
    Všechno nejlepší k narozkám, EmBee ;)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář :) LoTé & EmBee