středa 12. března 2014

Zavřená tělocvična (15+)

LoTé & EmBee & special guest Rory

Bylo krásné sobotní odpoledne. Mladý muž právě přecházel ulici a už se natahoval po skleněných dveřích tělocvičny, když tu mu padl zrak na ceduli, která visela nad klikou: Zavřeno z důvodu rekonstrukce. Otočil se na podpatku a zamířil zpátky do svého bytu. 
'Díky bohu, že Keats není doma,' pomyslel si, když odemykal dveře.
Odkopl boty a hodil tašku na zem společně se svým tričkem. Na iPod si pustil svoji oblíbenou písničku, sluchátka si strčil do uší a začal dělat kliky.
Po chvíli v zámku zachrastily klíče ještě jednou a do bytu vešla Wesleyho dlouholetá přítelkyně Zoe. Doufala, že tam přijde
nepozorována a přichystá slavnostní večeři na oslavu výročí. Nečekala však, že najde svého přítele doma. Na chvíli se zastavila a zadívala se na jeho ostře se rýsující bicepsy.
'Do prdele,' pomyslela si a olízla si rty.
Dívala se na něj tak zaujatě, že si ani nevšimla, že Wes zvedl hlavu a zadíval se zpět na ni.
"Na co tak koukáš?" zeptal se jí pobaveně a Zoe trochu zrudla.
"Na nejvíc sexy chlapa na téhle planetě," přistoupila na jeho hru.
"Tak já se radši odklidím do sprchy, abych tě tu moc nerozptyloval," mrkl na ni a dodal: "Ale jestli se přidáš, protestovat nebudu."
Ještě asi minutu po jeho odchodu se Zoe sbírala a zírala na místo, kde předtím byl on, ale pak se zase rychle vzpamatovala a začala ze sebe sundávat oblečení. Trochu se třásla. Možná zimou, možná vzrušením. Nebyla si jistá. Pomalu odkráčela k zavřeným dveřím koupelny. Wes tam určitě byl. Byla slyšet voda. Klika jí připadala studenější a hlasitější než obvykle. Ještě na prahu se rozhodovala, jestli se neobrátí na zpět, ale stejně už byla rozhodnutá. "Čekal jsem tu na tebe," ozval se hlas zpoza závěsu a zároveň se rozhrnul a odhalil sen každé dívky. Namakaný svalovec s neuvěřitelnou erekcí čekající jen na svou lásku. "Tak bych tě mohla nechat čekat ještě chvíli...." řekla Zoe dráždivě a zaplula do sprchy. Tam se začala pomalu drhnout a mydlit s pohledem stále upřeným někam mezi jeho nohy. Vypadal, že co nevidět vybouchne. Když konečně začala smývat mydlinky proudy teplé vody, Wes už se neudržel a vrhnul se na ni. Přimáčkl ji na mokrou, kluzkou stěnu sprchy a zvedl ji. Ona omotala nohy kolem jeho pasu a on, hned potom, co si v téměř rekordní rychlosti navlékl kondom, do ní vnikl. Sprchu zaplavily zvuky rozkoše. Hlasité vzdychání, povzbuzování a výkřiky trvaly několik minut a pak ještě jednou a ještě jednou...
Zoe se snažila mít otevřené oči a vidět, jak se její přítel udělá, ale už to nevydržela a v závěrečném přírazu zaklonila hlavu a vykřikla jeho jméno. On jejímu příkladu následoval jen s rozdílem několika sekund.
"To bylo krásné." špitla mu do ucha a on ji pomalu spustil na mokrou podlahu.
"Teď můžeš jít připravit to překvapení, který pro mě máš," mrkl na ni a Zoe překvapením vykulila oči.
"Jak o tom víš?" bouchla ho do ramene.
"Keaton," odpověděl ji Wesley a ona protočila panenky.
"Ten hajzl."

Wohoo tak jsem dodržela slib a máte tady "lehce" úchylnou ffku od nás s EmBee a speciálního hosta Rory. Nebojte se, že jsme se s EmBee staly z ničeho nic úchylné, to všechno sprostý napsala Rory a my jsme z toho lehce nemohly ale tak dobrá no :D Takže se omlouváme za případné trauma a Rory se prý ani nerozjela takže jestli ji někdy ještě přehovoříme aby nám něco napsala, máte se rozhodně na co těšit ;) Mějte se krásně!

Peace and Love,
LoTé & EmBee & Rory

1 komentář:

  1. perfect :3 nechcem byť perverzná ale takéto časti by mohli byť častejšie :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář :) LoTé & EmBee