pátek 28. února 2014

Nespravedlnost

LoTé

"Jsem dóóma!" zařvu když prásknu domovními dveřmi, za což stoprocentně dostanu od Connora kartáč velkej jako... LA? New York? Co já vím, prostě bude hodně velkej. 
"Nemlať s těma dveřma!" zazní najednou hlas z kuchyně a já se uchechtnu. Jako bych to nečekala. 
"Ale no ta lásko, nebuď na ni tak zlej," zastane se mě můj brácha Patrick a políbí svého přítele na čelo.
"Čau šváro, co vaříš," vlítnu do kuchyně jako velká voda a hned nahlédnu Connorovi pod pokličky. Voní to skvěle, mám pocit, že kdybysme ho tu s Patrickem neměli, umřeme hlady. 
"Padej si umýt ruce," dostanu ihned přes prsty a tak se s hlasitým povzdechem otočím ke dřezu a rychle si je opláchnu. Vzápětí svého milovaného skoro švagra obejmu a utřu si ruce do jeho zad. 
"Ty jsi taková opice!" pohrozí mi se smíchem a já na něj mrknu. Já vím, proto mě všichni tak milujou, že ano. 
"A co já?" udělá na mě Patrick štěněčí pohled a já ho k sobě taky narychlo přitisknu, aby na sebe ti moji dva chlapy snad nežárlili nebo něco. 
"Jé co to je?" vypísknu ale, když si všimnu fotek malého batolete na kuchyňské lince. 
"To je naše Ginny," usměje se Connor šťastně a Patrick nadšeně zatleská ručičkami jako malé dítě. Já to po něm ale okamžitě opakuji. 
"Pane bože to jako fakt? Už jsem teta?" povyskočím nadšeně a Patrick s Connorem nadšeně kývnou. 
"Jupííí! Ale... moment... bude mít příjmení Franta nebo Hemmings po nás?" zarazím se a koukám z jednoho na druhého. 
"No.. bude to Ginny Bree Franta-Hemmings," oznámí mi Connor slavnostně po chvilce napjatého ticha a já mám chuť mu skočit do náruče. 
"Jako fakt? Bude mít po mně druhý jméno? Bezva!" začnu si tancovat svůj osobní tanec a vypadám skutečně jako opice, ale najednou někdo zaklepe na dveře. 
"Jé to je Keaton," vyjeknu, když se podívám na hodinky a začnu jančit, jelikož je to dneska poprvé, co chci svého nového kluka představit svým dvoum starým klukům, jak je z oblibou škádlím. 
"Klid, vypadáš úžasně, jdi mu otevřít," uklidní mě vždy racionální Patrick a stejně to udělá i s Connorem, který pro změnu šílí, že tu má nepořádek. 
"Jo a Bree?" zavolá na mě ještě Patrick, když už jsem skoro u dveří.
"Uhm?" zacouvám zpátky a čekám na jeho dotaz. 

"Ví o nás?" trhne nervózně hlavou a já nakrabatím čelo. Jako že jsou gayové? 
"Ne," odpovím po pravdě. "Ale bude v pohodě," mávnu nad tím rukou, když se Patrick zatváří pochybovačně. 
"Ahoj Keetie," oslovím ho přezdívkou, kterou zrovna nemusí ale jí ji miluji a rovnou mu vytrhnu z ruky kytku. 
"Jé ta je pro mě? Děkuju, je krásná," dám mu pusu na tvář a zatáhnu ho dovnitř. Překvapeně ale na něj vykulím oči, když mi kytku zase vezme. 
"Ta je pro přítelkyni tvýho bráchy," zasměje se a zaťuká mi na čelo. 
"Jo jásně.." začnu se trochu potit a kytku mu zase vezmu. "Hele já vím, že jsem povídala, že bydlím z bráškou a on plánuje rodinu, ale on ji plánuje trochu jinak.." začnu a doufám, že mu to dojde.
"Jak jinak?" vykulí na mě nechápavě oči a vykulí je ještě víc, když se před ním objeví Patrick s Connorem ruku v ruce a Connor ho rovnou na přivítanou obejme. 
"Moc jsme o tobě slyšeli," začne Patrick s nenucenou konverzací a Keaton se šokovaně dívá z jednoho na druhýho. No, možná jsem mu to mohla říct předem. 
"Půjdeš dál?" pozve ho Connor mile dál ale Keaton najednou začne couvat. 
"No... ani ne... hele Bree já jsem ti vlastně jen přišel říct, že... že si myslím, že nám to neklape a nemá to cenu... promiň... ehm, ahoj," rozloučí se a než stihnu cokoli říct, zaklapnou se za ním dveře. 
"Co... to...?" dívám se pořád na dveře s nadějí že to byl jenom vtip a do očí se mi hrnou slzy. 
"Bree mě je to tak líto. Měli jsme mu dát víc času," obejme mě Connor ale já na něj momentálně nemám náladu. Vytrhnu se mu a zavřu se ve svém pokoji. Proč jsou lidi k jiným lidem tak nespravedliví?!

Ták lidi, doufám, že se vám tahle povídka líbila protože já jsem s ní nadmíru spokojená, už jenom proto, že jsem se dotkla tématu, který je pro mě třeba úplně normální ale pro některý lidi naprosto nemyslitelný. Já vím, že to vlastně bylo o trochu něčem jiným než normálně, ale já i tak doufám, že se vám to prostě líbilo a že máte stejný názor jako já :) Můžete ho napsat v komentu dole ;) A lajky taky potěší :)

PS: V týhle ff-ce si zahrál tenhle úžasný týpek: Connor Franta který sice není gay ale je fajn a já ho mám ráda a má bezva videa a napadlo mě, že bych ho sem mohla nějak nenápadně nastrčit no :D 


Peace and Love,
LoTé

8 komentářů:

  1. Mám úplně stejnej názor :) a díky za tip na skvělího youtubera

    OdpovědětVymazat
  2. LoTé, ty jsi můj člověk :3 taky miluju Americký youtubery a Connora obzvlášť...jsi první, kdo se na něho kouká (myslím z mých kámošů) :DD
    Jinak, jednodílovka je super, skvělý nápad :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem jimi poslední dobou úplně posedlá! Stejně jako EmBee ;DD Kvůli tomu možná taky začnem vlastní channel :3 LoTé

      Vymazat
    2. Já jsem teď taky celkem posedlá...jaké youtubery máte ještě rády? A kdybyste si založili vlastní channel tak sem rozhodně dejte odkaz, protože bych vás ráda viděla :)

      Vymazat
    3. No tak kromě Connora celý O2L, pak Tyler Oakley, Caspar Lee, Troye Sivan, Marcus Butler, Alfie Deyes, Joe a Zoey Sugg, Jack a Finn Harries, Jim Chapman, Superwoman a Sprinkleofglitter... wow těch je :DD

      Vymazat
    4. No, tak kromě Connora a i Tylera u mě vedou: Kian Lawley, Thatsojack, Ricky Dillon, Oli White (jup, vim že je Brit, ale žije v U.S. :DD), Taylor Caniff, Matt Espinosa, Nash Grier, Cameron Dallas, JC Caylen... a mohla bych vyjmenovávat ještě 3 století :DD

      Vymazat
    5. Ricky, Kian a JC patri do O2L a Oli zije v UK

      Vymazat
  3. Ok, tak se potvrdilo, že jsem přírodní blondýna a ta tmavá barva tomu nepomáhá :D Dobrý no...oficiálně jsem nejtrapnější člověk na planetě..ale stejně je miluju :D i když jsem zjistila, že o nich vim hovno :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář :) LoTé & EmBee