úterý 4. února 2014

Frajer z deštnýho pralesa, 5.díl

LoTé

"Snad jsem tě neurazila?" zeptá se Victoria s hraným soucitem když Carly zavře dveře našeho skromného pokoje. Ta skromnost mi nevadí, s jednou třetinou obyvatelstva mám větší problém.
"Nech ji bejt," vyjede na ni Carly ostře a postaví se hned vedle mě.
"Ale ale," usměje se Victoria sladce. "Ty potřebuješ dokonce mluvčího?" propíchne mě pohledem a já sklopím oči. Carly mě ale dloubne do žeber a tak pohled zase zvednu. 
"Nech mě bejt," zopakuji Carlynu výhružku tiše, což ale nezní ani zdaleka tak výhružně, jako z úst energické blondýnky.
Victoria mě jen sjede posměšným pohledem a otočí se ke svému kufru. Nic si z ní nedělej,
naznačí mi pohledem Carly a vyndá si ze svého kufru ručník a nějaké kosmetické potřeby.
"Jdeš se mnou?" otočí se na mě a já jí chci odmítnout, ale Victoria mě předběhne. 
"První jdu já, jestli dovolíte," promluví takovým tónem, podle kterého je nám jasný, že je jí úplně jedno jestli dovolíme nebo ne. Ani jedna se ale nevzmůžeme na slovo když uvidíme, v čem má  v plánu jít do koupelny nacházející se na chodbě. 
"Co koukáte?" zeptá se provokativně a ještě provokativněji se protáhne, abychom měli možnost vidět její úžasné tělo. Ne že by nás zajímalo, pochopitelně. 
"Takhle jdeš do koupelny kolem pokojů kde jsou kluci?" zeptá se nechápavě Carly, když se vzpamatuje z toho, že Victoria má na sobě krajkové prádýlko které sotva zakrývá věci, které by rozhodně zakrývat mělo. A upřímně, zrovna tu největší věc, kterou všem z neznámých důvodů ukazuje na obdiv, titěrná tanga nezakrývají vůbec. 
"No právě, že tam jsou kluci," usměje se jedovatě Victoria, vezme do ruky kosmetickou taštičku a otevře dveře. Carly ji z ničeho nic odstrčí z cesty a vypálí na chodbu.
"Co jé?" zaječí Victoria teatrálně ale poté ji odstrčím i já a pádím za Carly. Co se jí stalo? Carliny úmysly ale pochopím ihned, jakmile vstoupím na chodbu. 
"Víš že tě miluju?" šeptá Carly nechápajícímu Wesleymu zatímco ho opírá o zeď a hlavu natáčí do takového úhlu, aby drahý Wesley neviděl ani kousíček z téměř nahého těla druhé blondýny. 
"Ta Carly je ale chytrá, co?" objeví se vedle mě najednou Drew a já s úsměvem kývnu ještě dřív, než si uvědomím, že je to on.
"Ale ale kotě, ty už se se mnou bavíš?" drkne do mě pobaveně načež se já zase nafouknu a chci odejít zpět do pokoje, aby mi dal aspoň na chvilku pokoj. Zadrží mě ale Victoriin protivný hlas.
"Kašli na ni Drew, pojď mi radši umýt záda," zavolá na něj a přitom se smyslně protáhne.
Keatsovi, který právě vylezl ze svého pokoje, div nevypadnou oči z důlků. 

"Ty to zvládneš sama krásko," odmítne ji Drew s grácií a otočí se na mě. "Ale kotě by s tím mohlo mít problém, packy jsou krátký... A navíc koťata nemají rády vodu," mrkne na mě a vezme mě kolem ramen. Zatmí se mi před očima a jediným pohybem mu jeho ruku šmátralku zkroutím za zády a přimáčknu ho ke zdi. 
"Bacha kamaráde, tohle kotě škrábe." oznámím mu natolik hlasitě, abych vyvolala všeobecnou salvu smíchu. 

Upřímně, k tomuhle dílu mě snad ani nenapadá žádný doplňující komentář tak snad jen - doufám, že se líbí a lajky a komenty potěší :)
Jo a ještě jedna poznámka - ta velká věc v tangách je její zadek kdyby to náhodou někdo nepochopil lidičky jo? :DD


Peace and Love,
LoTé

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj komentář :) LoTé & EmBee