sobota 18. října 2014

Nepříjemné překvapení

EmBee

*crrrrr*
"Sakra, uvidíme se později," rozloučil jsem se svou bandou a jelikož jsem si už nemohl dovolit žádný pozdní příchod, rozběhl jsem se směrem, kam jsem tušil, že máme hodinu historie. Už jsem byl na rohu, když jsem to neuřídil a vrazil přímo do nějaké brunety.
"Dávej pozor," zakřičela na mě a začala sbírat své poházené papíry ze země.
"Promiň, ale jdu pozdě," posbíral jsem pár papírů, strčil jí je do náruče a rozběhl se do třídy. Vtrhl jsem do třídy a už si připravoval svůj proslov, když jsem zjistil, že jsem to stihl ještě před starým Andersonem.

"Dnes máš ale štígro, co?" otočila se na mě blbka Sophia a pohodila si důležitě vlasy na stranu. Flákl bych jí lavicí do ksichtu, ale raději jsem jen protočil oči a otočil se pryč. Když jsem tam tak seděl vzpomněl jsem si na tu brunetu, do které jsem před chvílí vrazil. Zvláštní, že jsem ji tu ještě nikdy neviděl, protože její krása se nedá jen tak přehlídnout.
Dveře se otevřely dokořán a do třídy vstoupila ředitelka Banksová s brunetou v patách. Vypadala ještě nádherněji, než když jsem ji před chvílí viděl. Srdce se mi rozbušilo, když jsem si uvědomil, že jediné volné místo ve třídě je vedle mě.
"Dobrý den třído, chtěla bych vám představit vaši novou učitelku na historii," pokývla hlavou vedle a následně odešla ze třídy. Učitelka? Tohle, že je učitelka?!
"Dobře třído, takže já jsem Danielle Bennet, a jak už řekla ředitelka, budu vaše nová učitelka historie, jelikož váš učitel Anderson vážně onemocněl," položila si své papíry na stůl a opřela se o něj s překříženými rukami na hrudi. Tak sexy učitelku, jsem snad nikdy neviděl, byla mladá, měla vypracovanou nádhernou postavu a ....
"Hele mladý muži, prvně pozdní příchod a teď ani nedáváte pozor při mé hodině," stála teď nade mnou.
"Že by ti to štígro zase odplavalo?" Uchechtla se Sophia, protočil jsem opět jen oči, nad tím jak je úplně blbá a vzhlédl opět na ni, Danielle, tak se jmenovala. Chystal jsem se promluvit, ale ten otravný zvuk školního zvonku mě opět vyrušil.
"Dobrá lidi, na příště si přečtěte zbytek kapitoly," nařídila, zatímco se lidi hrnuli ze třídy. To jsem toho prošvihl tolik, že už zvoní?
"Je těžké se soustředit, když se tu promenáduje tak krásná dívka," promluvil jsem na ni, když už byli všichni konečně venku.
"Co prosím? Chcete snad zůstat po škole mladý muži?!" Zpřísněla a vypadala přitom ještě víc přitažlivě.
"Wesley, Wesley Stromberg a ano prosím, pokud by to znamenalo strávit s vámi delší čas," podal jsem ji ruku, ale místo toho, aby mou ruku přijala, se jen uchechtla.
"Hele... Wesley jseš sladkej, ale já jsem tvá učitelka, ty můj žák a já s žáky nerandím," rozešla se směrem ke dveřím a mě nechala stát jen tak u jejího stolu. Já se však nemínil vzdát.
"A co takhle doučování, potřeboval bych pomoct s doučováním," stoupl jsem si jí do dveří, takže vlastně nemohla ven.
"Wesley-"
"No tak, jen jednou jedinkrát a nikdo se to nemusí dozvědět."
"Jednou," zdůraznila a já jen nadšeně kýval na souhlas. YES!

Zbytek dne jsem se nedokázal přestat culit jak měsíček na hnoji, jak by taky ne, dostal jsem učitelku. Ani Sophia mi nedokázala svými debilníma připomínkama zhoršit náladu.

Právě jsem si upravil košili, když do pokoje vtrhla máma. 
"Hou, hou, hou, kam se chystáš mladý muži?" Opřela se o rám dveří, zatímco se jí na obličeji pohrával úsměv od ucha k uchu.
"Tak kdy mi ji přivedeš ukázat?"
"Někdy snad?" Usmál jsem se na ni a razil si cestu rovnou z domu. Času jsem měl ještě dost, ale byl jsem natolik nervózní, že jsem se pro jistotu rozhodl přijít o chvíli dřív.

Minuty ubýhaly a Danielle tu stále nebyla, už měla deset minut zpoždění a já se začal strachovat jestli se jí něco nestalo.
Před divadlem se konečně objevil taxík ze kterého vystoupila krásná holka, Danielle. Když jsem však pohlédl do její tváře, mohl jsem se znechucením pozvracet. Nebyla to totiž Dany, jak jsem si myslel, ale Sophia. Ihned jsem se otočil na druhou stranu doufajíc, že si mě nevšimla, nebo že pochopí, že o její přítomnost nestojím. 
Což se samozřejmě nestalo.
"Ségra za chvíli přijede," promluvila na mě po chvíli, co vedle mě jen tak stála. 
"No super tak můžeš čekat někde jinde, ne?" Nechápal jsem a otočil se opět jinam.
"Už je tady," drkla do mě směrem k její sestře a já zjistil něco co jsem nemusel vědět.
"Čekáte dlouho?" Usmála se od ucha k uchu Danielle, ke které se chvíli po tom připojil nějakej týpek a začal na ni šmatlat.
"Ne teď jsme přišli," promluvila Sophia. Jo ona možná, já jsem tu čekal dobrých dvacet minut, ale rozhodl jsem se držet hubu, stejně by ze mě nevyšel ani hlásek.
"Tak jdeme? Mimochodem Soph vypadáš úchvatně," chytla Dany svou sestru za ruku a obě spěchaly do divadla, zatímco já se rozhodoval zda utéct nebo se odstřelit.
"Koukej na ty jejich zadky kámo, je fajn aspoň jednu z nich vlastnit, co?" Zavěsil svou ruku kolem mých ramen týpek šmatlající na Dany. Nejradši bych mu strčil tu jeho ruku do zadku, ale jen jsem se na něj křečovitě usmál a doufal, že zbytek školy a svého života zvládnu bez povšimnutí.

hmm.. pokud si to dočetla až sem tak ti tleskám :D
taková kravina tu ještě nebyla, co? :D

2 komentáře:

  1. fakt suprový :DD takej konec sem fakt nečekala :DD sem na vašich příbězích uplně závislá :DD

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář :) LoTé & EmBee