sobota 31. května 2014

You don't love me

EmBee

Hlavou se mi honilo tolik věcí, že jsem myslela, že mi za chvíli vybouchne. Potřebovala jsem to někomu říct, ale nikomu jsem nevěřila natolik abych mu to řekla. Byl tu však jeden člověk...

DM to @Keaton Stromberg
Ahoj Keatsi! Nechci od tebe, abys sis mě follownul, já jen, potřebuju někoho komu bych mohla říct všechny ty věci, co mi neustále chodí po mysli. Ne, že bych neměla kamarády, kterým bych to mohla říct, jen si nejsem jistá, že jim to chci říct. Nevím jistě proč to píšu zrovna tobě. Možná proto, že si to nikdy nepřečteš...

......


Seděla jsem zabořená v měkkém sedadle letadla letícího 10 km nad zemí, v ruce jsem svírala svůj mobil a se slzami v očích jsem se snažila přečíst znovu všechny zprávy, které jsem stačila Keatsovi za celý ten rok a půl poslat. Několik měsíců už jsem mu však nepsala. Nebylo to totiž k ničemu..

...nemiluju tě, jak taky můžu, když tě vůbec neznám? A jediný co o tobě vím, je tvá sláva...
...v jaké době to žijeme, když vše na čem záleží je být followlej nějakou celebritou?...
...znamenalo pro ni naše kamarádství něco, když ho tak snadno zahodila kvůli vztahu s klukem?...
...co, když nejsem tak dobrá, jak si ostatní myslí? Mám strach...
...proč musí lidi umírat? Proč musel táta odejít? Vím, je teď na lepším místě, ale co my? Nemyslíš, že je to od něj sobecké?...


Když jsem dočetla poslední zprávu, nebyla jsem schopná vůbec ničeho, slzy nade mnou převzali vládu. Nesnažila jsem se ani vzpírat, jelikož jsem věděla, že nic nezmůžu. Zavřela jsem pevně víčka a nechala unášet svou myslí. Když jsem v oblacích? Je táta ode mě ještě daleko? Jak vysoko bychom museli ještě letět?

......

A dnes byl ten velký den, kdy jsem se s ním měla potkat. Den, na který jsem tak dlouho čekala.

Konečně na mě přišla řada a já ho zahlédla. Seděl až na kraji na druhé straně, opatrně jsem našlapovala na podlahu obchoďáku a blížila se ke stolu, kde seděli tři vysmátí kluci.
"Ahoj," pozdravila jsem prvního z nich, Drewa Chadwicka.
"Ahoj zlatíčko," zvedl hlavu od stolu a ukázal mi své perfektně rovné řady zubů.
"Podepsal bys mi prosím CDčko?" opatrně jsem mu podstrčila svoji kopii pod ruce a on ji rychle podepsal. Rychle jsem mu poděkovala a posunula se dál, kde seděl Wesley Stromberg. Ten se na mě jen usmál, podepsal mi cédo a poslal mě dál. To bylo rychlý. Teď tu seděl on, Keaton. Když se mi podepsal na cédo, rychle jsem mu ještě podstrčila výkres, s ním na něm. Zkoumal obrázek a poté posunul zrak na mě.
"Ellie?" vypadlo z jeho rtů a mě se zastavilo srdce. Jediný způsob, jak mohl znát moje jméno, byl, že četl mé zprávy. Ale proč nic nenapsal nazpět? Jemně jsem kývla hlavou a přitom z něj nespustila oči.
"Je mi moc líto tvé ztráty," znovu ne...
.
"Proč?" Slzy opět bojovali a nadvládu, ale rychle jsem je setřásla. Nechci, aby viděl jak moc mě to vzalo, jak moc mi ublížil.
"Bál jsem se, bál jsem se, že když ti odpovím, už to nebudeš ty, ale nějaká šílená fanynka," sklopil zrak opět k mému obrázku, zahanbený tím co právě řekl.

"Takže si mi nevěřil," propalovala jsem ho dál pohledem, tentokrát už jsem neměla dost sil na to zadržet slzy.
"Ne tak to není.... Dala bys mi svý číslo? Zavolal bych ti, až bych měl volno, abych ti to vysvětlit,"
"Zlato nerad ruším, ale jsou tu i další," ucítila jsem na rameni něčí ruku, byl to nějaký chlapík, nejspíš nějaký bodyguard nebo něco takovýho. Přikývla jsem, naposledy jsem se podívala na Keatona a uslzená jsem za doprovodu dalšího bodyguarda odešla. Stálo mi to vůbec za to?

"Ellie počkej
!" ucítila jsem stisk na svém lokti a prudce jsem se otočila. Skončila jsem uvězněná v jeho pevném objetí.
"Ani nevíš jak moc jsem rád, že jsem tě konečně potkal, že tě můžu obejmout, ochránit tě před tím vším. Nechci tě znovu ztratit. Miluju tě Ellie," zamumlal mi do vlasů, zatímco mi rukou kroužil po zádech, jak uklidňující to dokáže být.
"Nemiluješ, Keatone, vždyť mě vůbec neznáš," odtáhla jsem se od něj a jeho ruce sjely po mých zádech, přes mé boky, a spadli mu volně k tělu. Hned si však našli cestu k mým dlaním, které si následně tiskl pevně k hrudi.
"Tak mi dovol tě více poznat,"

4 komentáře:

  1. je to úžasne, len taká maličkosť. Ona mu nemohla posielať DM keď si ju on nefollowol :D but, perfect :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo to jsem pak taky zjistila když jsem to postla :D děkuju :)

      Vymazat

Děkujeme za tvůj komentář :) LoTé & EmBee