sobota 3. května 2014

Life Full of Fear 16.díl - Odpuštěno?

EmBee

"Jasně, že jsem skutečný. Byl to jen zlý sen Jasmine, ale už je to pryč," položil svou hřejivou dlaň na mou. Zírala jsem mu do očí a snažila se vše vstřebat.
"Co tu vůbec děláš," zeptala jsem se ho chladně, když jsem odhrnula závěsy a venku stále pražilo slunce. Říkal, že se vrátí až večer.
"Nedokázal jsem odejít po tom.... po tom, co se stalo," vykoktal ze sebe Keats. Jeho společnost už mi nijak nevadila, vlastně jsem za ni byla ráda. Jediné, co mě opravdu trápilo byl pot, který mě studěl po celém těle a slepil mi všechny chloupky k tělu. Prohrábla jsem si vlasy, špatný nápad, hnusem jsem se oklepala a zamířila do koupelny.

"Potřebuju se umýt, za chvíli mě budeš mít zase na krku," ohlásila jsem mu svůj odchod a druhou částí věty jsem si pojistila, že mi nikam neuteče.
Když jsem ze sebe shodila všechno oblečení a konečně na sebe nechala stékat kapičky teplé vody, pokojem se rozezněl telefon, ne však na dlouho.
"Prosím?" Ozvalo se z pokoje.
"Tady Keaton,"
"Právě vlezla do koupelny,"
"Jasně, můžeš se spolehnout," to bylo vše, co jsem slyšela, dokud mi nedošlo, že je to Ian.
"Ian volal," oznámil mi Keats hned, jak jsem otevřela dveře od koupelny.
"Slyšela jsem, co si mu nakecal, huh," pobaveně jsem ho šťouchla do ramene. Kde se to ve mě vzalo? Ještě před nějakou tou hodinkou jsem z něho měla bobky v kalhotech.
"Já? Nic," zasmál se a já se k němu s radostí přidala.
"Takže je mi vše odpuštěno?" Zeptal se mě nejistě. Jen jsem pokrčila rameny, ale usměv mě prozradil. Vlípl mi pusu na pusu, a když uznal, že už se na něj doopravdy nezlobím začal se do mých úst probojovávat svým jazykem.
"Můžu se tě na něco zeptat?" Zeptal se mě, když jsme se spolu usadili do pohovky.
"Jo," přehodil si mé nohy přes své a lehce je hladil.
"Kdo je Jared?"
"Jak o něm vůbec víš?" Otočila jsem se na něj.
"Křičela si jeho jméno ze spaní," odpověděl mi, nejistý zda udělal správně.
"Aha," zahleděla jsem se na kousek země, při vzpomínce na děsivý sen, a mlčky přemýšlela, jak mu to jen říct. Nebylo třeba to tajit, dřív nebo později by se to stejnak dozvěděl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj komentář :) LoTé & EmBee