neděle 30. prosince 2012

Smolařka na entou, 13.díl

LoTé

Rychle se vysprchuju, špinavé prádlo hodím do koše a protože teta mezitím napsala, jestli by u nás Nicky nemohla zůstat přes noc, jdu ji nakrmit a potom už taky vykoupat. Blíží se sedmá hodina a to malá už chodí spinkat. Po celou dobu se nebavím ani s Conorem ani s Chrisem. Conora to neštve ale Chris se ke mně při dělání večeře přitočí, dá mi pusu na čelo a do ucha zašeptá omluvu. Nemůžu na něj bejt naštvaná! Společně si dáme večeři a
pak jdu vykoupat Nicky, Chris nejde, nemá rád když ho malá vždycky zašplíchá. Měl pravdu, jsem celá mokrá ale malá je spokojená a to je hlavní. Odnesu ji do přenosný postýlky kterou mám permanentně složenou v rohu pokoje a koukám se jak usíná. Je tak krásná! Když usne, potichu se přesunu k počítači. Třeba tam bude Keats.. 
  Není tam, tak aspoň proberu dnešní odpoledne s holkama a taky s Christine. Už za týden přijede! Kate na společným chatu furt řeší, že ji Wes pozval ven. Docela by šla, zdá se jí fajn ale prý nechce "zradit" Conora. Až na to, že Conor o její lásce věrné až za hrob nemá ani páru. Holky navrhují i společnej videohovor na Skypu ale Lily vždycky hrozně ječí a nechci vzbudit Nicky. Mimoto dneska by Lily určitě řvala ještě víc pač je ještě pořád trochu paf z toho, že našla dalšího člověka co se chová jako magor. Kromě ní je to tedy ještě Conor a teď i Drew. My s Kate občas taky ale zdaleka nejsme tak hrozný jako ona a ty dva. Po hodině chatování se rozloučíme. Zítra je sice sobota ale Nicky je ranní ptáče takže jestli chci zejtřek přežít ve zdraví a bez pytlů pod očima. Sice si ještě chvilku povídám s Christine ale po nějáke době to radši vzdávám. Vždyť už za tejden se budeme moct vykecávat do aleluja. 
  Všechno vypnu, ještě skontroluji Nicky a už se chystám zalehnout do postele když uslyším slabé praskání. Znovu rozsvítím lampičku a jdu zkontrolovat Nicky. Uprostřed pohybu se ale zastavím. Ty zvuky znějí od okna! Otevřu ho a vykouknu ven. Stojí tam Keaton. Teda teď momentálně klečí a sbírá další kamínky které má pravděpodobně v plánu hodit mi do okna. "Keatone už nic neházej! Jsem tady!" Snažím se na něj potichu zavolat ale jak může někdo potichu volat!? "Amy! Pojď na chvilku ven!" Zavolá taky. "Nemůžu! Mám tu Nicky!" "Vždyť spí ne?" "No ale může se probudit..." "To bude jen chvilka, slibuju, prosííím." Nahodí štěněčí pohled že nejde nic dělat. "Tak pojď ke dveřím na verandu! A chvilku počkej!" Nakážu mu a kriticky se podívám do zrcadla. Mám na sobě pyžamo se lvem, jak jinak. Ale jen kvůli těm pár minutám se mně převlíkat nechce. Sejdu dolů po schodech a zamířím ke dveřím. Keaton už tam stojí a nervózně poklepává na sklo. Když otevřu, okamžitě mě obejme. "Promiň, že jsem se ti smál, vím, že to bylo nefér, pač dneska na obědě jsi byla jediná kdo se nesmál a já se ti takhle odvděčím... Promiň!" "Jo to je dobrý, tak mě prosím neudus." Zasměju se a on trochu povolí stisk. Ovšem jenom trochu. A já zase koukám do těch krásných zelených očí, které se začnou podezřele přibližovat. Když už se rty skoro dotýkáme, něco nás vyruší. "Ehm.. nechci vás rušit..." Začne Chris ale já ho přeruším. "Tak neruš.." "Ale hledá tě mamka.." "Co? Proč?" "Nicky se vzbudila a plakala a mámě bylo divný že jsi k ní hned nešla, tak se mrkla do tvýho pokoje." "A kruci.. No řeknu jí, že jsem šla malý ohřát mlíko.. Ale ty už radši jdi." Postrčím Keatona a ještě mu dám rychlou pusu. "Můžu se zejtra stavit, Lvíčku?" Mrkne na mě a já si ho za to oslovení přitáhnu ještě jednou a tentokrát to není jen malá pusa. "Ježiši vy nadrženci, máma už jde!" Vyjekne Chris a zavře dveře. Ještě mu zamávám a pak radši zamířím do kuchyně. 

2 komentáře:

  1. Páni práve som prečítala všetky tvoje časti a hrozne sa mi to páči :) Kedy bude ďalši diel ? :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář :) LoTé & EmBee