sobota 4. května 2013

Need You (9)

EmBee

Stále jsem se mu omámeně dívala do očí. Ale najednou jeho hlava uhla k mému levému uchu.
"Cítíš ten smrad?" Co to k sakru mělo být? pomyslela jsem si. Pořádně jsem se nadechla a málem jsem se tím smradem udusila. Jakto, že jsem ho předtím necítila? nechápala jsem.
"No fůj. Co to je?" zeptala jsem se Wesleyho, který se právě hrabal z bazénu a přitom jsem si obmotala kolem sebe ten děsnej župan.
"Netuším, ale je to děsný. Jdeš?" podal mi ruku a vytáhl mě z bazénu. Ten župan byl děsně těžkej, jak byl celý nasáklý vodou a tak jsem ho ho musela ze spodu aspoň trošičku vyždímat. Wesley si tričko rovnou sundal. Nedokázala jsem vnímat nic jinýho než to jeho
tělo. Dobře no, tak jeho tělo a ten odpornej smrad. Ty jeho svaly.
"Co koukáš? Nejdeš dovnitř?" oklepala jsem se a šla domů. Ještě jsem za sebou pořádně zavřela skleněný dveře a konečně se nadechla z plných plic.
Hodila jsem Wesleymu suchý ručník a tátovy kraťasy a šla jsem se do své koupelny obléct. Hodila jsem na sebe jen volný tepláky a tílko a sešla jsem dolů podívat se za Wesem. Právě tam byl jen v trenkách a utíral se ručníkem. Stála jsem na schodech a pozorovala jak se tam snaží ty trenky nějakým způsobem aspoň trošku vysušit. Vypadal při tom fakt vtipně. 
Potom jsme si sedli k televizi a pustili jsme si nějaký film. Ani nevím o čem byl protože jsem celou dobu sledovala Wesleyho. Vždy když se zasmál zasmála jsem se taky. Nedokázala jsem od něj odtrhnout oči. Potom jsem celá znavená usnula.
Ráno jsem se vzbudila ve svém pokoji na své posteli. Hledala jsem všude kolem sebe Wesleyho, ale nebyl tam. Vylezla jsem rychle z postele a šla ho hledat do obýváku, ale tam taky nic.
"Koho hledáš?" ozval se z kuchyně najednou nějaký hlas. Hrozně jsem se lekla, ale když jsem se otočila, uviděla jsem svýho tátu.
"Já? Nikoho." otočila jsem se na patě a šla zpátky do pokoje.
"Ty jsi včera uklízela?" podivil se táta když vešel do obýváku.
"Co?" nechápala jsem.
"No že jsou všechny DVDčka tak vzorně uklizený a poskládaný a není na nich prach. A taky nádobí bylo všechno umytý."
"Eh...no jo jsem jen hledala nějaký film tak jsem to rovnou porovnala." pousmála jsem se a co nejrychleji vlezla do pokoje, abych se vyhla dalším otázkám. Jediný člověk, kdo by to mohl uklidit byl Wesley. Pamatuju si, že jsme po sobě ještě házeli popcorn. Všechen ten nepořádek uklidil zatímco jsem spala a pak odešel. Rychle jsem se osprchovala hodila jsem na sebe první věc co jsem měla po ruce a vyrazila jsem na skateu za Wesem.
Už jsem bylo skoro u jeho baráku, když jsem si ho všimla jak se ocucává s nějakou brunetou. Rychle jsem se otočila na druhou stranu a jela jsem co nejrychleji od něho. Byla jsem zklamaná, měla jsem vztek. Rozhodla jsem se teda, že si zajedu do Skateparku, kde bych se mohla omlátit o zem. Když jsem tam dojela už tam jezdil Sam.
"Čau Ann!" pozdravil mě, když si mě všiml, a já mu zamávala. Pak ke mě přijel a ještě mě na přivítání objal. 
"Jdeš jezdit?"
"Ne, jdu se opalovat víš?" odpověděla jsem mu a zasmála se. 
"No tak to jo. Nechtěla bys společníka?" přikývla jsem. Nasadila jsem si chrániče a jela.

No ták pošlete nám taky nějakou ff-ku už je to nudný jak je tu buď Need You nebo Smolařka na entou ;)

3 komentáře:

  1. Není to nudný, protože jsou ty povídky úžasný.. :) :D

    OdpovědětVymazat
  2. že budú spolu ? :o prosíím dalšiu :))) ináč je ot perfektné :D

    OdpovědětVymazat
  3. kedy bude dalšia časť ? prosíím dnes ;))

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář :) LoTé & EmBee