pondělí 30. září 2013

Need You (26)

EmBee

"Stýská se ti?" chytla mě Valerie za ruku. Přikývla jsem a přitom si setřela slzy, které si přece jen probojovali ven.
"Víš, že jsem tu vždy pro tebe." řekla a pevněji stiskla mou dlaň. Jen jsem se na ni děkovně usmála a dál si užívali koncert.
"Tak jaký to bylo?" houkl Drew, když už všechny holky odešly a všichni tři kráčeli k nám.
"Nepop…." usmívala jsem se od ucha k uchu a sledovala Wese, který ke mně mířil. Chtěla jsem říct nepopsatelně nádherný zážitek, ale zahlídla jsem svojí mámu, která se na mě usmívala u vchodových dveří.
"…mami!" zašeptala jsem. Rychle jsem se rozeběhla k ní. Wesley si myslel že běžím k
němu, a roztáhl ruce, abych mu mohla padnout rovnou do náruče. Já jsem ho však chladnokrevně odstrčila na stranu a běžela přímo ke dveřím.
"Mami!" celá zklamaná jsem se otáčela kolem dokola a hledala ji, ale ona byla pryč. Opět mě tu nechala. Nechtěla jsem tomu věřit. Jen jsem nevěřícně kroutila hlavou, zatímco mi z očí tekly slzy. Zahlídla jsem je. Wesleyho, Valerii, Drewa a Keatona. Všichni stáli jak přikovaní k zemi a zmateně na mě zírali.
"Bravo Anne! Teď se z tebe stal officiálně blázen." pogratulovala mi část mého já. Val s Drewem a Keatsem jen těkali očima z vystrašenýho Wesleyho na ubrečenou mě.
Po nějaké chvíli hrobového ticha jsem si uvědomila, že bych měla vypadnout. Rozutekla jsem se do tourbusu a snažila se naházet věci do cestovní tašky. Při balení jsem však nedokázala zastavit neúprosný brek. Vůbec nic jsem neviděla přes ten závoj slz. I přesto jsem si věci nakonec sbalila. Naškrábala jsem Wesleymu rychle ještě pár slov a vyrazila jsem pryč. Naštěstí jsem při svém útěku nikoho nepotkala a kousek od haly jsem si stopla taxík. Který jsem naverbovala přímo na letiště. Mířila jsem zpět do Londýna. Zpět tam kam doopravdy patřím. Už jsem nechtěla nadále sledovat jak se kvůli mně Wesley, člověk, kterého jsem doopravdy milovala, trápil. Moc dobře jsem věděla, že ho můj útěk zničí. Ale neudělala bych to, kdybych nevěděla, že je dost silný na to, aby se z toho dostal. Wesley má na víc než jen na ušmudlanou, věčně ubrečenou holku, která za nic nestojí. 

2 komentáře:

Děkujeme za tvůj komentář :) LoTé & EmBee