čtvrtek 4. prosince 2014

Konec Světa, 29.díl (13+)

LoTé

"Cože? No to teda nechci!" zrudnu a koukám do země. Jak to může před Isaacem takhle říct, i když má pravdu. 
Drew se jen zakření a přitáhne si mě k sobě. 
"Ne..." snažím se protestovat, ale když ucítím jeho specifickou vůni, je to ještě těžší. 
"Jo, tvůj odpor ke mně z tebe úplně sálá," rozesměje se ještě víc, když vidí můj téměř nepřítomný výraz a mně se málem podlomí kolena. Ještě, že mě drží. I když na druhou stranu jsem tak mimo kvůli němu. 
"Stejně... to..." snažím se něco říct, ale nejsem v jeho těsné blízkosti schopna přemýšlet. 
"Stejně co? Nemáme kondom?" pomůže mi, protože ví, že ze sebe už asi nedostanu ani hlásku. Jen kývnu.
Drew zaloví v kapse a vytáhne rovnou celou krabičku. "Pár jich mám ještě schovanejch," dodá s úsměvem a já se zhluboka nadechnu.
"Ještě nějaký argumenty?" povytáhne jedno obočí a já se podívám na Isaaca, který nějakým způsobem už dokázal spořádat celou přesnídávku, teď jen potřebuje pořádně umýt. Drew pozná na co myslím, popadne Isaaca a dá ho do náruče Willovi, který zrovna prochází po chodbě.
"Ty pojď," vezme mě za ruku a dotáhne mě po schodech do druhého patra, kde už je jenom malá půdička, ve které je pár nízkých skříní. Drew jednu z nich posune před dveře, aby je nikdo nemohl otevřít, a na druhou mě posadí. Pak mě konečně hladově políbí. Vezmu lem jeho trika, a když dá Drew ruce nahoru, téměř ho z něj strhnu. Poté začnu spokojeně obtahovat jeho svaly na břiše. Drew se usměje a pod mým trikem nahmatá zapínání podprsenky. Následně mi ji strhne i s trikem a položí mě na skříň tak, aby si mohl kleknout nade mě a mít větší pole působnosti. Bez zaváhání přes prsa překřížím ruce a on se zamračí. 
"Ale no tak," zavrtí nade mnou hlavou a pomalu moje ruce odendá. "Nemáš se za co stydět," zašeptá mi do ucha a vzápětí mě na něj políbí. Potom na krk, klíční kost, až dojde k místům, které jsem si před chvílí cudně zakrývala. Když se jazykem dotkne jedné bradavky, zapomenu na všechen stud a prohrábnu se v jeho blonďatých vlasech až dosáhnu zátylku. Jemně ho zalechtám a jedu po vypracovaných zádech až dolů k jeho zadku, který pevně zmáčknu. Drew vzdychne a zatřese se. A to jsem způsobila jen jedním dotekem, zachichotám se a jeho zadek zmáčknu znovu. Nečekám ale, že on udělá to samé, a tak se prohnu v nečekané vlně rozkoše, když Drew sáhne na ten můj. 
"Máš fakt divný erotogenní zóny," rozchechtá se Drew a já se zašklebím. "No ty máš tak co říkat," políbím ho a přesunu své ruce k jeho pásku u kalhot. Přitom zavadím o zvětšující se bouli mezi jeho nohama a Drew na chvilku přestane líbat můj podbřišek. Asi se to snaží vydejchat. Sáhnu mu do kapsy, kde nahmatám krabičku kondomů, kterou položím vedle sebe, abych ji potom měla při ruce, a jediným pohybem pásek otevřu, načež mu kalhoty spadnou až ke kotníkům, protože ze skříňky už dávno slezl. Spokojeně se usměju a nechám ho, aby sundal kalhoty i mně. On to opět vezme i s kalhotkama, takže před ním sedím nahá. Přitáhnu si ho blíž k sobě a několik dalších minut se jenom líbáme a hladíme. Přitom mu pomalu sundávám i poslední kousek jeho oblečení a opatrně mu navlékám kondom. 
Drew mě potom nadzvedne a opatrně mě na sebe posadí. Uvědomí si ale, že tahle poloha není zrovna výhodná, protože skříňka je moc nízko a o zeď mě opírat nebude, a tak si na skříňku sedne sám. Když mi dojde, že je všechno v mé režii, strčím mu do hrudi a pohodlně se posadím. Drew zavzdychá a já se začnu pomalu zvedat a zase dosedat, což ho dohání k šílenství. Pak mě ale chytne za zadek a to začne k šílenství dohánět mě. Prohnu se a zrychlím, což Drewův stisk ještě zesílí a on se mi snaží pomáhat, abych přirážela ještě rychleji. 
Když po chvíli vražedného tempa už nemůžu, všimnu si kanape stojícího o kousek dál v rohu. Drew se podívá stejným směrem a než se stihnu zorientovat, už na něm ležím a Drew do mě tvrdě přiráží. 
Po chvíli ucítím teplo v podbřišku, tak se prohnu a spolu s Drewem hlasitě zavzdycháme. Posledních pár přírazů strávíme v pevném objetí a zavřenýma očima. 

Tvl takhle nudnej sex to snad dokážu napsat jen já :D Sorry lidi, nák mi to nevyšlo, 13+ mi jdou asi líp s Keatsem, nějakou vám v nejbližší době napíšu jako omluvu za tenhle brak O:)


Peace and Love,
LoTé


 

2 komentáře:

  1. hej jako.........fakt super díl :DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím že to umím líp ale díky :DD LoTé

      Vymazat

Děkujeme za tvůj komentář :) LoTé & EmBee